Bedrijf

Installatiebedrijf Wagenmakers is een erkend eenmansbedrijf dat zijn werkzaamheden in hoofdzaak verricht in de particuliere sector.
Daarnaast is er een samenwerkingsverband met andere installateurs en aannemers wat het mogelijk maakt om grotere projecten aan te nemen. Het werkgebied bevindt zich hoofdzakelijk in de driehoek Zutphen, Lochem en Dieren.

Sietze Wagenmakers is een allround installateur die vanaf begin jaren 90 actief is in de installatiebranche. In de loop van de tijd heeft hij zich van allround monteur en werkvoorbereider ontwikkeld tot bedrijfsleider. Het starten van een eigen bedrijf was hierna een logische stap.

Vakwerk kan hierdoor weer maatwerk zijn en alleen een goede afstemming met de klant kan resulteren in een goed product. Waarbij uw wensen optimaal worden vertaald naar een technisch haalbare uitvoering.

Hierbij is het uitgangspunt dat zowel u als installatiebedrijf Wagenmakers, achter het uitgevoerde werk staan. Wij willen u dan ook graag vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. Contact ยป